Om

Höga Kusten Konsthall drivs av den ideella föreningen Höga Kusten Konst och Hantverk i Mjällom. Föreningen som bildades 2016, värnar om det genuina hantverket och konsten och är ett forum för medlemmarnas erfarenhetsutbyte under trivsamma förhållanden. Den är öppen för alla som delar föreningens målsättning och är beredda att följa dess stadgar. Medlemskap beviljas efter styrelsens godkännande. För att delta i den årliga sommarutställningen behöver du vara medlem i föreningen. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden med säte i Kramfors kommun.
Vår webbplatsadress är: http://hogakustenkonsthall.se.

Hitta hit

Förstora eller förminska Google-kartan vid behov. Titta gärna på vyerna eller satellitbilden. Bilder på omgivningen får du fram genom att visa en större karta. Använd musen för att förflytta dig i bilden.

 

Intresserad av att medverka vid kommande utställningar?

Skicka din presentation tillsammans med 5 aktuella bilder på dina verk till respektive kontaktperson (se nedan) för konst eller hantverk. Vi försöker att få till en attraktiv blandning med olika saker. Det gäller både konst och hantverk.

Kontakta oss

Konst

Vivianne Perbo
konst@hogakustenkonsthall.se

Hantverk

Monika Rundström
hantverk@hogakustenkonsthall.se

Webmaster

Monika Rundström 
webmaster@hogakustenkonsthall.se